CVM-A1500A

posted in: Uncategorized | 0

In instalatiile folosite pentru productie la flux continuu, este necesar sa se cunoasca informatii despre starea retelei si deasemeni, despre calitatea energiei electrice. In acest scop exista analizoare de retea, precum noul CVM-A1500A, care pot ajuta managerii de intretinere, sa vada ce se intampla in orice moment, pentru a lua cea mai buna decizie, in ceea ce priveste evitarea opririi productiei.

Circutor, a proiectat CVM-A1500A, care este certificat conform standardului IEC 61000-4-30, tocmai pentru a raporta in mod rapid orice incident de calitate a retelei, ce pot aparea intr-o instalatie, astfel incat sa se poata luata imediat cele mai bune masuri.

Prin instalarea unor astfel de exhipamente, in punctele-cheie ale instalatiei, puteti obtine o imagine clara despre momentul, locul si modul in care apare o problema a calitatii sursei de alimentare.

Astfel de probleme pot fi studiate si analizate in mod foarte facil, folosind interfata de utilizator si serverul integrat CVM-A1500, ce ofera acces usor, convenabil si intuitiv la la informatii despre retea.

Privind doar la acest ecran, orice manager de intretinere va sti de ce ar putea sa fi existat o defectiune. Mai mult, daca se repeta in mod regulat, acestia vor avea mai multe informatii pentru a instala un sistem care atenueaza impactul evenimentului, evitand astfel oprirea productiei si prin urmare, pierderile financiare.

Puteti utiliza ecranul analizorului pentru a examina fiecare eveniment individual si pentru o vedea in detaliu. Cu cateva clicuri pe ecran introduceti evenimentul si vedeti in ce faza a avut loc, care este tensiunea in momentul actual, ce tensiune a existat inainte de eveniment, cat timp a durat la ce data si la ce moment a avut loc. In plus, puteti intra oricand in eveniment pentru a vedea forma sa de unda.

Analizorul CVM-A1500A are un server web cu memorie incorporata. Orice utilizator poate accesa datele inregistrate intr-un browser web (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome etc.) pentru a monitoriza toti parametrii in timp real, pentru a crea grafice si tabele, pentru a vizualiza evenimentele de calitate si forme de unda si a extrage cu usurinta date in Excel, fara a fi nevoie sa fie un expert in acest domeniu. In plus, echipamentul poate fi folosit impreuna cu software-ul PowerStudio Energy Management (EMS) si poate fi integrat intr-o retea completa cu echipamente pentru management, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra starii totale a instalatiei.

Dupa cum am vazut, cu ajutorul analizorului de calitate a sursei de alimentare CVM-A1500A, orice utilizator poate avea un control complet asupra parametrilor, care pot determina o defectiune in orice instalatie si de asemenea, verifica de unde provine aceasta, indiferent daca este una interna sau externa.